Fyti (Bajamet)

Infeksione bakteriale acute dhe kronike te bajameve Tonsilitet e lidhura me semundjet pediatrike Adenoidet (Mish I huaj ne hunde tek femijet) Stomatitet (Aftet) Faringitet acute dhe kronike Kolla e thate dhe tharja e fytit Djegjet e fytit Era e keqe nga goja Laringitet e ndryshme (ngjirjet e zerit) Pengese ne gelltitje etj

read more

Hunda

Rrufat e ndryshme (Rhinitet) Rhinitet alergjike Rhinitet purulente Rhinitet acute e kronike Sinuzitet acute e kronike (Pan Sinuzitet) SInuzitet purulente Veshtiresite e frymemarrjes nga hunda Polipet nazale (Mish I huaj ne hunde) Crregullime te nuhatjes hundore Defektet e perdes se hundes (Septumit nazal) Deformimet e hundes nga goditje te ndryshme Frakturat nazale te fresketa Trupat […]

read more

Veshi

Ulje (Renie) te aftesise se degjimit Zhurme ne veshe Marrje mendsh Te vjella (Vomitus) me origjine nga Veshi Dyll ne veshe (per kanalin e jashtem te veshit) Semundjet e lekures se veshit e brenda kanalit te jashtem (Kanali auditiv ekstern) Trupa te huaj ne kanalin e veshit Te gjitha llojet e infeksioneve te aurikules (llapes […]

read more