Fyti (Bajamet)

  • Infeksione bakteriale acute dhe kronike te bajameve
  • Tonsilitet e lidhura me semundjet pediatrike
  • Adenoidet (Mish I huaj ne hunde tek femijet)
  • Stomatitet (Aftet)
  • Faringitet acute dhe kronike
  • Kolla e thate dhe tharja e fytit
  • Djegjet e fytit
  • Era e keqe nga goja
  • Laringitet e ndryshme (ngjirjet e zerit)
  • Pengese ne gelltitje etj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *