Op. te tjera estetike ne fytyre

read more

Face lifting

read more

Op. plastike te vesheve

Pamje ballore:   Pamje nga pas:   Paciente nga Diaspora  

read more

Implantim Nazal

Cvendosja kockore nga bacini (legeni) ne hunde kur ka mangesi kockore.

read more

Op. Plastike te hundes

Pamje Anesore Paciente te huaj:   Paciente nga Diaspora   Pacientet Vipa   Pacintet Artiste , Valltare , Gazetare , Regjizore , Spikera , Sportiste , Parukieri Estetike etj.   Paciente te tjere   Pamjet Oblike   Pamjet Ballore   Pamjet nga poshte    

read more

SEMUNDJE TE NDRYSHME TE LIDHURA ME ORL

Reumatizma te qafes me marrje mendsh Sekrecionet nga fyti (ndjenja e mbytjes) Veshtiresi ne gelltitje etj.

read more

Fyti (Bajamet)

Infeksione bakteriale acute dhe kronike te bajameve Tonsilitet e lidhura me semundjet pediatrike Adenoidet (Mish I huaj ne hunde tek femijet) Stomatitet (Aftet) Faringitet acute dhe kronike Kolla e thate dhe tharja e fytit Djegjet e fytit Era e keqe nga goja Laringitet e ndryshme (ngjirjet e zerit) Pengese ne gelltitje etj

read more

Hunda

Rrufat e ndryshme (Rhinitet) Rhinitet alergjike Rhinitet purulente Rhinitet acute e kronike Sinuzitet acute e kronike (Pan Sinuzitet) SInuzitet purulente Veshtiresite e frymemarrjes nga hunda Polipet nazale (Mish I huaj ne hunde) Crregullime te nuhatjes hundore Defektet e perdes se hundes (Septumit nazal) Deformimet e hundes nga goditje te ndryshme Frakturat nazale te fresketa Trupat […]

read more

Veshi

Ulje (Renie) te aftesise se degjimit Zhurme ne veshe Marrje mendsh Te vjella (Vomitus) me origjine nga Veshi Dyll ne veshe (per kanalin e jashtem te veshit) Semundjet e lekures se veshit e brenda kanalit te jashtem (Kanali auditiv ekstern) Trupa te huaj ne kanalin e veshit Te gjitha llojet e infeksioneve te aurikules (llapes […]

read more