Klinika

majtas 1

  • Ne kete Klinike ju do te gjeni gjithcka qe ju nevojitet te dini ne specialitetin e otorinolaringologjise (Hunde-vesh e fyt (bajame e mish te huaj ne hunde)
  • Ne informacion ju do te merrni cdo pergjigje te sakte per secilen paqartesi diagnostifikuese te meparshme , si dhe per cdo semundje kronike qe ju mundon e ju lodh pa gjetur sherbim te plote.
  • Ne klinike ju do te gjeni nje sherbim teper te kulturuar dhe do te merrni nje diagnostifikim e trajtim te sakte per cdo lloj semundje se aferes se ORL-se
  • Ne kete klinike “Discovery 1” Vizitat kryhen nga nje mjek specialist i ORL-se , qe zoteron nje profesionalizem te larte , me eksperience pune 22 vjecare ne specialitetin e ORL-se. Ky mjek ben nje diagnostifikim e trajtim teper te sakte e rezultativ per cdo lloj semundje te kesaj sfere te mjekesise.
  • Ne kete klinike specialistike nga ky mjek specialist i afte jane kryer gjate shume viteve me qindra diagnostifikime te sakta e trajtime semundjesh te ndryshme ne femije e te rritur , duke arritur mjafte perfundime te sukseshme e te padiskutueshme
  • Ne kliniken tone (Discovery 1) kryen ekzaminime te plota te sferes se ORL-se me aparate Amerikane dhe te gjitha llojet e procedurave mikrokirugjikale specialistike.
  • Ne kete klinike jane vizituar e trajtuar profesionalisht shume te huaj nga SHBA,Gjermania ,Turqia, Ukraina, Maqedonia , Mali i Zi , Greqia , Kosova etj.
  • Shqiptare te Diaspores: Nga Kanadaja , USA, Greqia , Suedia , Luksemburgu , Anglia , Italia etj.
  • Mjaft vipa Shqiptare te Skenes e te ekranit , kengetare , valltare , gazetare te TV te ndryshme , sportiste etj
  • Klinika “Discovery 1” punon me moton:

Profesionalizem

Eksperience te gjate

Perkushtim maksimal ndaj pacientit

Diagnostifikim e Trajtim te sakte

Garanci e sukses te plote

Paciente te Kenaqur !