Rreth Kirurgut

mond

A- Jeta dhe aktiviteti i Dr.Edmond A.Llaci:

 • Ka lindur me 12.06.1955 ne Tirane, Albania.
 • Ka mbaruar Shkollen e Mesme te pergjithshme ne Vitin 1970-1974.
 • Ne vitet 1974-1980 ka kryer studimet ne Fakultetin e Mjekesise se Pergjithshme.
 • Ne vitet 1989-1991 ka perfunduar specializimin per ORL
 • Gjate viteve 2004-2005 ka perfunduar studimet pasuniversitare per shkollen “Master per ORL”
 • Nga 05.05.1999 deri ne 05.08.1999 eshte specializuar ne Greqi per ORL
 • Nga 25.04.2003 deri ne 25.10.2003 ka kryer kursin 6-mujor per kirugji ne specialitetin djegje-plastike
 • Eshte anetar i shoqates se ORL se “Besim Zyma” nga viti 1996

B-Aktiviteti 22 vjecar si kirurg ORL + Plastiko-Estetik:

 • Ka punuar si specialist i ORL (kirurg) per 22 vjet (Nga viti 1992) prane Spitali Qendror Ushtarak duke trajtuar qindra paciente me semundje te ndryshme ne ORL
 • Ka marre pjese ne perballimin e mjaft e mjaft rasteve urgjente te paraqitura ne urgjencen kirugjikale (SUQU) dhe trajtimin specifik te mbi 300 raste me fraktura te hundes.
 • Ka kryer me operacion mbi 1800 raste me Tonsillektomi Totale (Heqje Bajamesh) e Adenotomi totale (mish te huaj ne hunde,tek femijet)
 • Ka kryer mbi 2000 operacione plastiko -estetike te hundes (Rhinoseptoplastika estetike moderne)
 • Ka kryer mbi 600 operacione plastiko-estetike te llapave te vesheve.
 • Ka kryer mbi 17 raste me operacione “Lifting te Fytyres”
 • ka kryer mbi 9 raste me operaion :Implante kockore Nazale”
 • Ka kryer mbi 13 raste operacione estetike mbi paciente te huaj (nga USA,Gjermania,Italia,Turqia,Mal i Zi , Maqedonia e Kosova)
 • Ka kryer disa operacione korigjuese pasi ishin operuar heren e pare keq (nga mjeke te huaj) per estetiken.
 • Cdo operacion i kryer nga ky mjek eshte i dokumentuar me fotografi (para dhe pas operacionit)
 • Operacioni i pare (Rreth viteve 2000) Lifting i fytyres ne Shqiperi eshte kryer nga Dr.Edmond A.LLaci.

C- Botimet

 • Ka botuar 2 libra mjekesore:

1- Hunda dhe Arti i operacioneve plastike ne Shqiperi.

2-Frakturat Nazale -Urgjencat madhore kirugjikale.

 • Eshte thirrur ne disa emisione televizive “Mbi Artin e operacioneve plastiko-estetike ne Shqiperi si: 1-Tv Klan , 2- Top Channel, 3-Vizion+ , 4-Alsat ,5-A1 Report

D – Ne vitin 1996 ka mbrojtur “Gjuhen Angleze” prane fakultetit te Gjuheve te huaja te universitetit te Tirane

-Eshte aplikant per Doktorature ne ORL

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *